DSC04573

Vitvaruservice

Med flera års erfarenhet av vitvaruservice och reparationer så får du som kund en helhetslösning för både storkök, restauranger och tvättstugor.

Vi arbetar med alla de vanligaste märkena. Hos oss får du högkvalitativ service och reparation av bland annat spisar, köksfläktar, ugnar, kyl/frys, tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp med mera.

 

Garanti

Du får alltid minst 2 års garanti på både arbete och material, medan flera av våra tillverkare erbjuder 5 och upp till 10 års garanti.

Storkök och restaurang

För dig som restaurangägare eller du som har storkök så kan du vara trygg med att vi alltid kan leverera högklassig vitvaruservice på alla dina inventarier.

Frysskåp och kylskåp är sånt som bara måste fungera och längre driftsstopp kan bli väldigt kostsamt med förstörd mat och dryck. Varför vi tycker att det är viktigt att ha en pålitlig hantverkare som kan komma med kort varsel.

Även spis och ugn är vitala delar i ett fungerande kök. Därför tillser vi att du som kund hos oss har ett nummer som du alltid kan nå oss på för att verksamheten ska kunna löpa på så ostört som möjligt, om något skulle gå sönder.

Som kund hos oss har du även fördelen att alla våra montörer även är utbildade elektriker och kan bistå med eventuella elproblem också.

Tvättstugor

Oavsett om det rör sig om en bostadsrättsförening, privatbostad eller allmänna utrymmen så kan vi erbjuda högklassig vitvaruservice.

Tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare eller annan tvätt-utrustning kan vi både erbjuda kontinuerlig service och reparationer oavsett omfattning.

Kolla in Podabs hemsida för lite tvättstugeinspiration: https://www.podab.se/

Service

Kontinuerlig service i god tid minskar risken för driftstopp och är en god investering. För att dessutom att du sparar in pengar på eventuellt förlorad produktiv tid, så ger det även dina vitvaror ett längre liv och förebygger mer allvarliga skador.

DSC04575