20200525_111120

Ditt nya hem - Nyproduktion

När du bygger ditt hus så är det viktigt att det blir som du har tänkt dig.

På Sylwans el så får du hjälp med att anpassa elinstallationerna så att det blir just så. I vissa hem så vill man skapa en gammaldags rustik känsla, medan i andra så vill man ha en futuristisk atmosfär med många tekniska finesser.

Oavsett vad just du är ute efter så finns det en lösning, och vi har många års erfarenhet att specialanpassa elinstallationer i hus och hem så att du både får funktionen som du kräver och designen som du önskar.

Kvalitet

Vi jobbar endast med högkvalitativt material från de ledande leverantörerna inom varje segment.

Vi utbildar oss kontinuerligt och har nära samarbete med de ledande aktörerna på marknaden för att alltid kunna leverera smarta och innovativa lösningar.

Pris

För nyproduktion så ger vi alltid ett fast pris utifrån dina önskemål. Prisbilden uppdateras sedan löpande under byggets gång om du skulle vilja lägga till eller ändra något.

Vi fakturerar efter varje arbetsmoment, vilket vanligtvis är 2 delar för en nyproduktion.

Garanti

Du får alltid minst 3 års garanti på både arbete och material när du beställer något hos oss.

Installationsprocessen

 • steg-1
  0-45% - SLAGNING OCH DOSNING

  Första delen är slangingen, som utförs när alla reglar och uppsatta och medan väggarna fortfarande är öppna. Då kommer vi och drar fram alla rör och slangar i väggarna. Samt sätter upp dosor där du ska ha t.ex vägguttag eller strömbrytare.

 • steg-2
  45-95% - KOMPLETTERING

  Andra delen är kompletteringen, som utförs efter att allt annat är klart. Det vill säga alla väggar är igenslagna och målade och plattsättaren har kaklat. Då kommer vi och monterar alla apparater som du vill ha. Det är bland annat vägguttag, lamputtag, strömbrytare som vi sätter i dosorna som vi monterade under slangningen. Och även centralen görs klart och alla trådlösa styrningar och smarta-hem funktioner konfigureras.

 • steg-3
  100% SLUTBESIKTNING

  Sista delen är efter slutbesiktning och innefattar åtgärd av eventuella besiktningspunkter. Här överlämnas anläggningen till dig som kund och vi går igenom hur allting fungerar och vad du ska tänka på.