Stiga Autoclip 530 SG

Robotgräsklippare för trädgårdar upp till 3200 m² med inbyggd GPS som kan kontrolleras via displayen eller från den smarta appen.

Tillse att din gräsklippare sätts i drift och vårdas på rätt sätt varje år med vårat Serviceabonnemang. Klicka här för mer information.

Kan restnoteras

28,990kr

Kan restnoteras

Beskrivning

Egenskaper för Robotgräsklippare Stiga Autoclip 530 SG

Med Stigas robotgräsklippare får du ett enastående klippresultat samtidigt som du får tid över till annat! Stiga Autoclip 530 SG är en effektiv robotgräsklippare som alltid är redo att ta hand om din trädgård. Robotgräsklipparen kan hantera upp till 3200 m² och upp till åtta separata klippzoner. Med sitt kraftfulla 7,5 Ah litium-joner batteri klarar Autoclip 530 SG av att arbeta i 3,5 timmar per klippcykel och laddar sig automatiskt i laddningsstationen.

Denna smarta robotgräsklippare är utrustad med en GPS vilket sparar energi och ger en mer effektiv och exakt plan på hur gräsmattan ska klippas. Dessutom kan du tillfälligt programmera bort ytor du inte vill ska klippas, som till exempel vid en tillfällig studsmatta eller pool. Tack vare GSM-funktionen kan du styra och interagera med roboten när som helst och var du än är via en app för din smartphone. Robotgräsklipparen är även utrustad med en Bluetooth-mottagare och en borstlös motor för längre livslängd, lägre batteriförbrukning och lägre ljudnivå.

För en perfekt klippt gräsmatta. Utan ansträngning.

Perfekt klippning

För bästa klippresultat och en perfekt finish klipper den robusta, vassa stjärnformade kniven med hög klipphastighet. En sensor känner av grästillväxten och stöter Autoclip på ett parti med högt eller tjockt gräs ökar kniven i varv och röjer ytan med en intelligent spiralrörelse.

 

Regnsensor

Klippning i torrt väder ger bäst resultat. Autoclip 530 SG är därför utrustad med en sensor som vid regn säger åt roboten att gå till laddstationen och stanna där tills regnet upphör. Sensorn kan pausas, inaktiveras eller justeras utefter lokala väderförhållanden.

 

Borstlös motor

Ger högre effektivitet och minskad energiförbrukning. En borstlös motor drar mindre batteri, är tystare och har en avsevärt längre driftstid mellan underhållsintervallerna.

 

Kontroll av lutningar

Med en utökad hjulbas och omfördelning av vikten hanterar robotgräsklipparen backar upp till 45 %.

 

Kapacitet vid trånga passager och hörn

Autoclip navigerar utan problem genom trånga passager ända ner till 70 cm.

 

Klippzoner

Autoclip kan hantera flera olika klippzoner och kan även programmeras så att den klarar stängda områden som till exempel vid nivåskillnader eller ej sammanhängande ytor.

 

Litiumjonbatterier

Högpresterande litiumbatterier – den mest innovativa lösningen för bättre klippresultat och längre arbetstid.

 

Stora hjul med kraftigt grepp

Större hjul (ø 270 mm) ger ett utmärkt grepp, oavsett underlagets skick.

 

Solid konstruktion

Speciellt utformad för stora grönytor. Robotgräsklipparen är tillverkad av robusta och hållbara material för att stå emot slitage.

 

App för fjärrstyrning

Via en speciell app kan du styra robotgräsklipparen direkt från din telefon. Du kan till exempel kontrollera arbetsstatus, ändra klippschemat, skicka hem den till laddningsstationen, få felmeddelanden samt spåra och kartlägga roboten via GPS.

 

Klippmetod (GPS)

Autoclip 530 SG är utrustad med ett GPS-system som kan kartlägga terrängen för klippning i olika zoner. Efter uppladdning känner roboten igen det redan klippta området och fortsätter där den slutade.

 

Eco-läge

En sensor upptäcker om gräsmattan redan har klippts och Autoclip går i så fall tillbaka till laddningsstationen i väntan på nästa arbetscykel.

 

Gyroskop

För ett optimalt klippresultat håller gyroskopet koll på robotgräsklipparens rörelser med hjälp av jordens magnetfält, vilket förbättrar både den raka kursen vid lutande underlag samt exaktheten vid spiralklippning.

 

Detekterar hinder

Sensorer upptäcker och dämpar stötar vid eventuella hinder.

 

Kantklippning

Kantklippningen garanterar en perfekt finish eftersom roboten även klipper längs med gränskabeln.

 

Display

Bred pekskärm med 3 förinställda och flexibla arbetslägen, en intuitiv meny samt enkel åtkomst till robotens alla funktioner.

 

Lyft- och rörelsesensor

Säkerhetssensorn på stödhjulet gör att knivarna omedelbart stoppas vid kantring, lyft eller annan okontrollerad rörelse.

 

Automatisk laddare

Autoclip återgår automatiskt till laddningsstationen via V-meter på ett smart och smidigt sätt.

 

Lås med PIN-kod

En fyrsiffrig PIN-kod skyddar Autoclip från stöld, obehörig användning och tillgång till programmeringsläget.

 

Klicka här för att se hela produktbladet: https://sylwansel.se/stiga-autoclip-swe-2018-lq/

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stiga Autoclip 530 SG”