Stiga Autoclip 230 S

Robotgräsklippare för trädgårdar upp till 2000 m2 som kan klippa fyra separata klippzoner med klippcykler på upp till 4 timmar. 

Kan restnoteras

21,490kr

Kan restnoteras

Beskrivning

Egenskaper för Robotgräsklippare Stiga Autoclip 230 S

Har du en mellanstor trädgård?

Då är Stiga Autoclip 230 S en robotgräsklippare för dig! Stiga Autoclip robotgräsklippare kombinerar topprestanda med högsta säkerhet och klipper med perfekt resultat. Autoclip 230 S arbetar snabbt och effektivt i långa cykler med en arbetstid på upp till 4 timmar och kan hantera upp till fyra separata klippzoner.

Autoclip 230 S är utrustad med tre 2,5 Ah batterier på totalt 7,5 Ah kraftfulla litiumjonbatterier och borstlös motor som ger en längre livslängd, lägre ljudnivå och bättre klippeffektivitet. Robotgräsklipparens regn- och stötsensorer och den 25 cm breda kniven i rostfritt stål ger ett perfekt och exakt klippsnitt. Stigas Autoclip 230 S klarar komplexa trädgårdar, sluttningar upp till 45% och trånga utrymmen utan problem och passar trädgårdar upp till 2000 m².

För en perfekt klippt gräsmatta. Utan ansträngning.

Perfekt klippning

För bästa klippresultat och en perfekt finish klipper den robusta stjärnformade kniven din gräsmatta några millimeter per dag. En sensor känner av grästillväxten och stöter Autoclip på ett parti med högt eller tjockt gräs ökar kniven i varv och röjer ytan med en intelligent spiralrörelse.

 

Borstlös motor

I en borstlös motor är de mekaniska borstarna ersatta med elektromagneter vilket ger en tystare gång, högre effektivitet och mindre energiförluster. Borstlösa motorer kan vara i drift betydligt längre innan det är dags för underhåll.

 

Litiumjonbatterier

Toppmodern teknik med högpresterande litiumbatterier. Den mest innovativa lösningen för bättre resultat och längre arbetstid.

 

Bluetooth

Autoclip är utrustad med Bluetooth vilket gör det möjligt att programmera din robotgräsklippare direkt i mobilen eller surfplattan via Autoclip Remote-appen. Via appen och Bluetooth kan du till exempel starta och pausa gräsklippningen, programmera schema för klippcykler, programmera arbete i olika klippzoner, ställa in regnsensor samt slå på och av Eco-mode.

 

Kapacitet vid trånga passager och hörn

Autoclip navigerar utan problem genom trånga passager ända ner till 70 cm.

 

Utmärkt grepp i sluttningar

Hjulen säkerställer ett bra grepp och gör att Autoclip även klarar branta sluttningar upp till 45%.

 

Eco-läge

En sensor upptäcker om gräsmattan redan har klippts och Autoclip går i så fall tillbaka till laddningsstationen i väntan på nästa arbetscykel.

 

Gyroskop

För ett optimalt klippresultat håller gyroskopet koll på Autoclips rörelser med hjälp av jordens magnetfält.

 

Klippzoner

Autoclip kan hantera flera olika klippzoner och kan även programmeras så att den klarar stängda områden som till exempel vid nivåskillnader eller ej sammanhängande ytor.

 

Kantklippning

Kantklippningen garanterar en perfekt finish eftersom roboten även klipper längs med gränskabeln.

 

Regnsensor

Bäst resultat blir det om gräset klipps i torrt väder. En regnsensor känner av när det regnar och Autoclip går då automatiskt tillbaka till laddningsstationen och stannar där till det slutat regna. Regnsensorn kan sättas i pausläge eller kopplas ifrån för anpassning till lokala väderförhållanden.

 

Lyft- och rörelsesensor

Säkerhetssensorn på stödhjulet gör att knivarna omedelbart stoppas vid kantring, lyft eller annan okontrollerad rörelse.

 

Automatisk laddare

Autoclip återgår automatiskt till laddningsstationen via V-meter på ett smart och smidigt sätt.

 

Lås med PIN-kod

En fyrsiffrig PIN-kod skyddar Autoclip från stöld, obehörig användning och tillgång till programmeringsläget.

 

Klicka här för att se hela produktbladet: https://sylwansel.se/stiga-autoclip-swe-2018-lq/

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stiga Autoclip 230 S”