Panasonic CZ35WKE

CZ35TKE

6,70 kW

■ Ger skön värme även vid en utomhustemperatur på -25 °C
■ Inverterteknologi
■ Luftflödesriktningskontroll (upp och ned) med fjärrkontroll
■ Underhållsvärme (steglös 8-15 grader). Perfekt för sommarhuset
■ Kompatibel med internetstyrning

14,518kr

Beskrivning

Panasonic CZ35TKE

6,70 kW

Fjärrstyrning
Styr din värmepump var du än befinner dig Vi har ett stort urval av fjärrstyrningar som möjliggör kontroll från distans via internet eller sms. Vår senaste styrning är en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig. Styr din hemmamiljö med hjälp av din smartphone, surfplatta (iOS/Android) eller från din PC med internetuppkoppling. Här finns samma funktioner som om du var på plats i hemmet eller på kontoret: start/stopp, lägesväljare, temperaturinställning, rumstemperatur etc. Men här finns också ny avancerad funktionalitet tack vare internetstyrningen, som ger bästa komfort och effektivitet med lägsta möjliga energiförbrukning.

Bidra till en grönare omgivning och sänk dina kostnader
Genom att uppdatera eller byta ut det befintliga värmesystemet till en ny Panasonic värmepump görs en god gärning både för miljön och för plånboken. Minskad GWP och ökad energieffektivitet är bidragande till en grönare planet men innebär även lägre energikostnader. Två punkter som vi på Panasonic lägger stor vikt på. Vi hoppas att fler företag och människor börjar använda R32 för miljöns skull.
Köldmediet R32 är även skonsamt för systemets kompressor vilket ökar värmepumpens livslängd. Våra värmepumpar som innehåller det nya köldmediet R32 visar en drastisk minskning av värdet Global Warming Potential (GWP) jämfört med andra köldmedier. Jämför vi GWP-värdet mellan R410A och R32 så har värdet reducerats till en tredjedel. Köldmediet R32 har helt klart en mindre miljöpårkan.

Panasonic 1×4. Komfort året om
Med 30 års erfarenhet av den nordeuropeiska marknaden har Panasonic utvecklat specifika tekniker som uppfyller de olika behoven på området.
Våra värmepumpar hör till de mest effektiva och omfattande alternativen till traditionella värme- och kylsystem.
Med en installation får du ett idealiskt Inomhusklimat året runt – uppvärmning, eller kylning beroende på väder. Tack vare värmepumpen får du också en ren och behaglig Inomhusluft, tack vare den effektiva luftrenaren.

Perfekt för sommarhuset
Funktionerna hos Pansonics CZ gör den perfekt för sommarhuset.
Tack vare +8/+15 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Du får även en skön svalka under de varmaste sommardagarna. Väljer du dessutom till fjärrstyrning kan du med hjälp av din mobiltelefon höja värmen ett par timmar innnan ankomst. Då möts du av behaglig värme direkt när du kliver över tröskeln.

Klicka här för att se hela produktbladet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Panasonic CZ35WKE”